Our locations

Here you can select our various locations around Rhenus. You can choose between countries, the corresponding locations, business areas, as well as locations in your surrounding area.

Rhenus Svoris Estonia - Rhenus Svoris Press

Balandžio 27-30 dienomis Rhenus Svoris dalyvavo tarptautinėje parodoje Maskvoje –„TransRussia“

"TransRussia" yra didžiausia tarptautinių pervežimų paroda Rusijoje. Šiais metais joje dalyvavo 458 bendrovių iš 33 skirtingų šalių. Bendrovė „Rhenus Svoris“ dalyvauja šioje parodoje nuo pat jos įkūrimo, 1995 m.

Pasak Rhenus Svoris Generalinio direktoriaus Arūno Bertašiaus: „Kasmet dalyvaudami šioje parodoje, užmezgame ryšius su naujais verslo partneriais. Todėl kiekvienais metais mūsų patirtis ir svoris dirbant su NVS šalių rinka vis labiau auga.”

Rytų Europos šalys nuolatos vystosi ir tampa vis svaresnės pasaulinėje rinkoje, todėl ir logistikos sfera ten stabiliai plečiasi. Rhenus Svoris nuolatos ieško naujų galimybių, dirbant šioje rinkoje. Didėja mūsų srautai, vežant krovinius į NVS šalis. Pabaltijo, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos ir Kazachstano klientams galime pasiūlyti krovinių pristatymą iš bet kurio Europos taško. Konsoliduojame krovinius mūsų terminaluose Lietuvoje, Latvijoje arba Estijoje. Turime reguliarius išvykimus pagal grafiką į NVS šalis, optimalų tranzito laiką (7-10 dienų). Taip pat siūlome muitinės sandėlio paslaugas, pasirūpiname ir muitinės formalumais, konsultuojame klientus krovinių transportavimo į Rusiją, Baltarusiją, Kazachstaną bei Ukrainą klausimais.

Print page

Contact

Rhenus Logistics OÜ

Kuma tee 1, Peetri kula, Rae vald,
EE-75312 Harjumaa, Estonia
Phone: +372 699 04 82
Fax: +372 699 04 82
info@ee.rhenus.com